top of page
Kattfjordeidet by schirmer-05545_edited.jpg

Av skikjørere, for skikjørere

Og de som kjører snowboard så klart, men "by riders, for riders" lar seg ikke oversette så lett.

 

Vi ville skape den skifilmopplevelsen vi selv gjerne vil se. Den vi selv vil stå på scenen og presentere. Flere møter og erfaringsutvekslinger fra en vinteren på fjellet. Et sted man kan møte gamle og nye fjellkamerater. Et sted å treffe alle de vi ikke ser gjennom en lang vinter, ensom på hver vår tind. Et sted man kan lage planer for vinteren som kommer. Øl også så klart. Kanskje en etterfest der det passer seg.

 

Vi ville få ned utslippene på turné, etter en sommer med rekordtemperaturer. Ved valg av transportmiddel, ved å droppe alt nipset, og ved å legge opp ei rute som gir mening geografisk. Fra nord til sør. Vi estimerer utslippene med Levi, utslippskonsulenten vår, jobber målrettet med å redusere dem, og kompenserer for de vi ikke blir kvitt. 

Vi ville bidra til kulturen vi lever i - kulturen vi lever av. At det å bli inkludert i Scandinavian Super Tour skulle bety at filmskaperne får et reelt bidrag til budsjettet sitt så de kan produsere mer og bedre film neste vinter, og vi gjør det ved å dele profitten likt mellom alle filmene på programmet. 

Vi vil at en billett til Super Tour skal garantere en trivelig kveld, og være et direkte tilskudd til produksjon av mer skikultur.

/super tour teamet

enda et element til wavy poster-00626_edited.jpg
bottom of page